کاربرد کوره آزمایشگاهی

۰ بازديد
کوره آزمایشگاهی دستگاهی است که برای انتقال برنامه های حرارتی با ظرفیت بالا، گرمایش و خشک کردن عملکردهای آزمایشگاهی استفاده می شود. این دستگاه با سوزاندن سوخت، گرمای القایی یا الکتریسیته از طریق قطعاتی مانند مشعل، مبدل حرارتی، شیر، فن و دمنده انرژی حرارتی تولید می کند.

در آزمایشگاه از این دستگاه برای خشک کردن، آزمایش شوک حرارتی، ذوب، استریلیزاسیون، آزمایش مخرب و آزمایش متالورژیکی نمونه ها استفاده می شود. به همین دلیل فر آزمایشگاهی یکی از مهم ترین دستگاه های آزمایشگاهی به شمار می رود. برای اطلاع از قیمت کوره آزمایشگاهی تنها کافیست از کارشناسان مجموعه حکیم آزما تجهیز راهنمایی بگیرید. برای ارتباط با کارشناسان از طریق واتساپ: 09192727054 و یا با شماره02166592265تماس بگیرید.


کوره های آزمایشگاهی در آزمایشگاه های صنایع پزشکی و دارویی، متالورژی، پلیمرها، نفت و گاز، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع مواد، صنایع کالیبراسیون، صنایع قطعه سازی و خودروسازی، صنایع ذوب، صنایع سرامیک و آزمایشگاه های دانشگاه کاربرد فراوانی دارند.

کوره های آزمایشگاهی دارای محفظه هایی با قابلیت تنظیم و کنترل دما می باشند. دقت دمایی این دستگاه ها بسته به ساختار و نوع آنها 3 تا 10 درجه سانتیگراد می باشد.
فلاسک های آزمایشگاهی یکی از مهم ترین تجهیزات آزمایشگاهی هستند که بسیار پرکاربرد و حساس می باشند. این دستگاه بسیار گران است زیرا به مدت طولانی و در دمای بسیار بالا کار می کند. به همین دلیل زودتر از سایر دستگاه های مورد استفاده در آزمایشگاه فرسوده می شوند

اگر قصد تجهیز کردن آزمایشگاه و خرید تجهیزات آزمایشگاهی تهران را به صورت کامل و با کیفیت بالا دارید، تنها کافیست از کارشناسان مجموعه حکیم آزما تجهیز راهنمایی بگیرید. برای ارتباط با کارشناسان از طریق واتساپ: 09192727054 و یا با شماره02166592265تماس بگیرید.

کوره آزمایشگاهی برای چه مواردی استفاده می شود؟
همانطور که قبلا ذکر شد کوره آزمایشگاهی یکی از مهم ترین تجهیزات آزمایشگاهی است که در آزمایشگاه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در این قسمت به برخی از کاربردهای این دستگاه اشاره می کنیم:

کوره های آزمایشگاهی که وظیفه گرمایش و یکنواختی دما را بر عهده دارند برای انجام پروژه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرند.
از این دستگاه برای آنالیزهای شیمیایی و ترکیبی، حرارت دادن قطعات فولادی و حرارت دادن اجسام در دماهای بالا استفاده می شود.
این دستگاه برای گرم کردن نمونه ها، خشک کردن، پخت پلی آمید، قالب های پخت و استریل کردن استفاده می شود.
کوره های الکتریکی در دمای 1100 درجه سانتیگراد برای کلسینه کردن مواد در آزمایشگاه ها استفاده می شود.
کوره های الکتریکی در دمای 1500 درجه سانتیگراد برای ذوب مواد در آزمایشگاه ها استفاده می شود

کوره آزمایشگاهی چگونه کار می کند؟
برای استفاده از این دستگاه بهتر است بروشور تهیه شده توسط سازنده را به دقت مطالعه کنید. اما نکات مشترک هنگام کار با انواع کوره های آزمایشگاهی به شرح زیر است:

لازم است دستگاه در ارتفاع مناسب از کف (حداقل 5 سانتی متر از کف) و نزدیک فن قرار گیرد.
پس از اتصال دستگاه به برق، با فشار دادن دکمه پاور روشن می شود.
پس از نمایش دمای فعلی بر روی صفحه نمایش دستگاه با فشار دادن کلید ↙ و ظاهر شدن نماد TMP، می توانید دمای دستگاه را تنظیم کرده و دکمه SET را فشار دهید تا در حافظه ذخیره شود.
این دستگاه مجهز به ترموستات و دماسنج دیجیتال می باشد. علاوه بر این قابلیت نصب تایمر دیجیتال را نیز دارد. دقت نمایشگر بین 10 تا 15 درجه در محدوده دمایی 200 تا 1200 درجه سانتیگراد است.
از آنجایی که این دستگاه حرارت بالایی تولید می کند، باید مراقب باشید که در حین کار زیاد باز نشود. زیرا در این صورت گرمای ایجاد شده در داخل محفظه دستگاه به سرعت خارج می شود.

کاربرد هود لامینار و هود شیمیایی

۰ بازديد
هود لامینار چیست و چه کاربردهایی دارد؟
هود لامینار یا هود کند جریان خطی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی برای انجام تحقیقات خطرناک در آزمایشگاه است. این دستگاه دارای یک محفظه فیزیکی بسته برای محافظت از مواد در برابر آلودگی و محافظت از پرسنل آزمایشگاه می باشد. در برابر مواد خطرناک استفاده می شود.برای اطلاع از قیمت هود لامینار به سایت حکیم آزما تجهیز مراجعه کنید

هود شیمیایی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
هود شیمیایی همانند هود لامینار نوع دوم یکی از پرکاربردترین و اساسی ترین هودهای آزمایشگاهی می باشد که اساس این دستگاه حذف هوای آلوده و سمی ناشی از فعل و انفعالات مواد شیمیایی در صنایع شیمیایی، نفتی، دارویی می باشد. و آزمایشگاه های پزشکی جستجو استفاده می شود.برای اطلاع از قیمت هود شیمیایی به سایت حکیم آزما تجهیز مراجعه کنید

7 تفاوت بین هود لامینار و هود آزمایشگاهی
تفاوت بین هود لامینار و هود شیمیایی را باید از جهات و مناطق مختلف در نظر گرفت، از جمله موارد زیر:

تفاوت تهویه
تفاوت در اثربخشی در آزمایشگاه های مختلف
تفاوت در حالت کار
تفاوت در طول عمر
تفاوت نصب
تفاوت فیلترهای هوا
تفاوت تجهیزات

تفاوت در دستگاه سیستم تهویه
اولویت تفاوتی که در این 2 هود می خواهیم به آن نگاه کنیم، سیستم تهویه است، در هود لامینار یک فن مخصوص در داخل دستگاه قرار داده شده است که هوای داخل را هدایت می کند و هوا را از هر نوع آلودگی پاک می کند.

اما در هود شیمیایی تکنیک خاصی وجود ندارد و بنا به درخواست مشتری می توان هر نوع تکنیکی را در آن قرار داد. سیستم تهویه هود شیمیایی در زیر دستگاه قرار دارد و بر خلاف هود لامینار تمامی بوهای نامطبوع و بخارات سمی از زیر خارج می شود. دستگاه را حذف کنید.

تفاوت بین هود لامینار و هود شیمیایی
دومین تفاوت بین هود لامینار و هود شیمیایی نحوه عملکرد آنهاست، کار با هود لامینار تقریبا دشوار است و قبل از استفاده باید دفترچه راهنمای مربوطه را مطالعه کنید، اما کار با هود شیمیایی راحت تر از هود لامینار است. نیاز به دانش و بدون میل دارد

تفاوت عملکرد
سومین تفاوت کارایی این دو دستگاه در آزمایشگاه های مختلف است. هود لامینار در آزمایشگاهی که بر روی مواد میکروبی تحقیق می‌کند استفاده می‌شود، اما هود شیمیایی در آزمایشگاه‌های شیمیایی، نفت و داروسازی استفاده می‌شود و به هیچ وجه برای انجام آزمایش‌های میکروبیولوژیکی مناسب نیست زیرا این امر کارشناس آزمایش را به خطر می‌اندازد.

تفاوت در طول عمر
هر یک از تجهیزات آزمایشگاهی به مرور زمان از بین می رود و استفاده نمی شود، این دقیقا یک گزینه است، این دو هود نیز شامل می شود، طبق تحقیقات انجام شده طول عمر هود لامینار متوسط ​​است اما طول عمر هود شیمیایی کم بوده و درصد تخریب بیشتری نسبت به انواع دیگر هودها دارد.

تفاوت بین نصب اولیه و راه اندازی هود لامینار و هود شیمیایی
تفاوت دیگر هود لامینار با هود شیمیایی نصب و راه اندازی اولیه آن است. برای راه اندازی اولیه هود لامینار نیازی به کارشناس ندارید اما نصب هود شیمیایی یکسان نیست و برای راه اندازی به کارشناس نیاز دارید.

تفاوت فیلترهای هوا
هودهای آزمایشگاهی برای تصفیه هوا معمولا از فیلترهای مخصوص هوا مانند فیلتر هوای هپا استفاده می کنند. از این نوع فیلتر برای تصفیه هوا در هودهای لامینار استفاده می شود اما در هودهای شیمیایی از این فیلتر استفاده نمی شود.

تفاوت در تجهیزات داخلی
تفاوت نهایی هود لامینار با هود شیمیایی در تجهیزات داخلی این دو دستگاه است. زیر هود لامینار فضای داخلی وجود ندارد اما این نوع هود دارای کلکتور UV که وظیفه ضدعفونی وسایل داخل آن را بر عهده دارد و لامپ ماه می باشد.

اما جزئیات هود شیمیایی فراتر از هود لامینار است، فضایی در زیر هود شیمیایی وجود دارد که می توان از آن برای نگهداری مواد شیمیایی یا کپسول گاز استفاده کرد، از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به آب و گاز، سینک، لامپ UV اشاره کرد. و فن